SELAMAT DATANG

SELAMAT DATANG

22 May 2017

BISKUT RAYA HOMEMADE 2017 - Pemborong & Pengedar Biskut DIPERLUKAN SEGERA !


“Menuntut (mencari) yang HALAL adalah wajib ke atas setiap orang Islam”.
(Riwayat Imam ad-Dailami dalam Musnad al-Firdaus dari Anas r.a.. Menurut Imam as-Suyuti, hadis ini darjatnya hasan. Lihat; al-Jami’ as-Saghier, hadis no. 5270).

طَلَبُ اْلحَلاَلِ جِهَادٌ
“Mencari yang HALAL adalah satu jihad”.
(Riwayat Imam al-Qadha’ie dari Ibnu ‘Abbas r.a. dan Ibnu Nu’aim dari Ibnu ‘Umar. Menurut Imam as-Suyuti, hadis ini dhaif. Lihat; al-Jami’ as-Saghier, hadis no. 5273)

Sumber : Islam itu indah

GUNAKAN PRODUK YANG BERSIH DAN SUCI

“Sesungguhnya Allah mengasihi orang-orang yang banyak bertaubat, dan mengasihi orang-orang sentiasa mensucikan diri (dari kekotoran dan najis)”. (al-Baqarah: 222)

oleh itu jgn bimbang, produk BISKUT Kami adalah HALAL..

PELUANG MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pening kepala KOS SARA HIDUP semakin tinggi.. duit gaji asyik tak cukup
Pengedar Biskut Raya Diperlukan !
============================
Nak cari duit Raya .....
Nak Raya Sakan Tahun ni..

JOM SERTAI KAMI.. 

---- TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA 3/6/2017 ----


Pemborong/Pengedar Biskut Diperlukan, 
Maklumat lanjut Hubungi 013-2535722 Call/Whatsapp

1) GUARANTEE SEDAP & BERKUALITI
2) 100% Produk Muslim
3) Buatan Tangan (home made)
4) Produk Berkualiti Tinggi Pada Harga Terendah Di Pasaran
5) Pembekal Yang Berpengalaman Melebihi 10 Tahun Dalam Bidang Pembuatan Biskut
6) Biskut Yang Dipilih Adalah Biskut Yang Terlaris Jualannya Sepanjang Tahun
7) Hanya Biskut Terbaik Sahaja Dipilih Bagi Memastikan Semua Tempahan Dapat Dipenuhi.
8) Kuantiti sebalang 45 biji – 50 biji , muat2 bekas.
9) Rempeyek sebalang 100 pcs.
10) Untuk semua jenis BISKUT, balang biskut SERBAGUNA yang kedap udara digunakan dan boleh digunapakai terus

Kuantiti / Carton (Kotak) :
* 1 carton mengandungi 24 bekas/balang

Pengesahan Tempahan:
Deposit untuk tempahan. 
Deposit tidak akan dikembalikan jika tempahan dibatalkan oleh pembeli.
Penghantaran boleh diaturkan utk Kawasan Lembah Klang dan juga bagi kawasan luar 


TEMPAHAN KUIH RAYA 2017: PENGEDAR DIPERLUKAN 


CALL /WHATSAPP JE KAT NO NI 
📲 ☎️ 📲 013~2535722 📲 ☎️ 📲.
.
Gerenti sedap 😘
🗣 100% homemade.. ♨️ ♨️
🗣 ⛔️BUKAN BUATAN KILANG
🗣Hasil tgn org kampung
🗣 Biskut sedap, murah TAPI BERKUALITI DAN DIJAMIN BUATAN ORANG ISLAM 🍪
.
Kuantiti sebalang 45 biji - 50 biji / muat2 bekas.
Rempeyek sebalang 100 pcs.

Penghantaran boleh diaturkan untuk kawasan Lembah Klang dan juga bagi kawasan luar.

SENARAI HARGA RUNCIT
#harga agen/borong whatsapp 0132535722
#agen diperlukan

1) Kapit Inti coklat  RM 24.90
2) Kapit Inti kacang  RM 24.90
3) Samosa Ayam  RM 24.90
4) Biskut Bangkit Cheese  RM 24.90
5) Biskut Almond London  RM 24.90
6) Biskut Tart Nenas RM 24.90
7) Rempeyek  RM 24.90
8) Mini Popia Udang RM 24.90
9) Biskut Marble Shortbread RM 24.90
10) Biskut Tops Crispy / Malatops / Balkis  RM 24.90
11) Biskut Coklat Chips  RM 24.90
12) Biskut Semperit Seroja @ Dahlia  RM 24.90
13) Kacang Salut RM 24.90
14) Cranberries Dirgahayu RM 24.90
15) Biskut Lofatah Ranggup  RM 24.90
16) Pepero almond coklat Beryl's  RM 24.90
17) Biskut Semperit  RM 24.90
18) Biskut Almond Snow  RM 24.90
19) Biskut Sarang Semut  RM 24.90
20) Biskut Green Peas RM 24.90
21) Biskut Mazola RM 24.90
.
FB: biskut raya homemade
.
.
Biskut Raya Homemade
No.57-G, Jln Pahat 15/H, 
Dataran Otomobil,
Seksyen 15, 
40200 Shah Alam, 
Selangor
H/p: 013-2535722 (Call / Whatsapp / Telegram)

Landmark :
IDCC Mall,Toyota Service Centre,KFC,Public Bank,Restoren Adam Lai,Secret Recipe

Bisness Hours:
Isnin ~ Jumaat: 9.00 am hingga 6.00 pm
Sabtu : 9.00 am hingga 4.00 pm










































 Pepero Almond Coklat Beryl's

 Snow Almond

Biskut Green Peas

 Biskut Mazola

Semperit

Sarang Semut

207 comments:

  1. semua jenis kuih harga rm20.90?ada min order ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga biskut rm20.90-rm21.90. tak ada min order. boleh dipos dijamin tak hancur

      Delete
  2. Kalau nk bali borong..berape rm per balang?bleh email kt amsyarhaleem@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sila emailkan harga borong / pengedar ke email saya di adds:
      kerambit.resources@yahoo.com
      Tq

      Delete
    2. tolong email harga borong!! syamtina233@gmail.com

      Delete
    3. tolong email harga borong!! syamtina233@gmail.com

      Delete
  3. Tlg email harga borong najwa_naim87@yahoo.con

    ReplyDelete
  4. Salam.. boleh emailknlan kepada saya harga borong kuih raya nie yer.. email anisnurain1406@gmail.com
    Mekasih..

    ReplyDelete
  5. Salam.. boleh emailknlan kepada saya harga borong kuih raya nie yer.. email anisnurain1406@gmail.com
    Mekasih..

    ReplyDelete
  6. tolong e-mailkan sy harga borong kuih

    ReplyDelete
  7. salam,boleh saya dapatkan harga borong kueh raya?

    tq

    ReplyDelete
  8. Ada whatsapp x?? Sy nk taw harga borong.

    ReplyDelete
  9. emailkan harga borong ke nasna1414@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam puan,,tolong emailkan harga borong
    syahirahmahassan@yahoo.com
    jamaluddinhusain@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam puan

    mohon dapatkan harga borong
    macam sedap je .. macam sedap je :-)

    rizal717@gmail,com

    terima kasih!

    ReplyDelete
  12. salam, tolong hantarkan harga borong, serius berminat.. :)
    zzfieyza_93@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. email hrga borong... nurulfazrul@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Berapa harga Borong kuih ..email fariyana81@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Salam...tlg email hrga borong
    tkahshah89@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Tlg email kan harga borong tigerproduction360@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Nak jdi agen mcm mane? Emel details shafrizza@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Nak jdi agen mcm mane? Emel details shafrizza@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Salamm.boleh emelkan saya harga borong..? mqsa143@gmail.com eh.. thanks!

    ReplyDelete
  20. Salam, boleh tolong emailkan harga borong? farhahisyqi@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  21. salam..boleh tolong emailkan senarai harga borong kuih dan biskut
    abhadibm@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  22. saya nak jadu ejen dropship boleh? ni emel ayakawaii94@gmail.com. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila hubungi kami mykidsmoms_store@yahoo.com atau 0132535722 utk menjadi agent

      Delete
  23. Salam. Sy nk list harga borong kuih dan biskut..tlg emel pada redbandage2@gmail.com

    ReplyDelete
  24. assalamualaikumsy nk list harga borong kuih.mohon email pada sye aslamsaiful84@gmail.com
    boleh bg alamat dan no ccntct skali..tq

    ReplyDelete
  25. salam email kan harga borong.. nurdiana_zz@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Salam..boleh tlg emailkan sy harga birong ke
    raha8837@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Salam..boleh tlg emailkan sy harga birong ke
    raha8837@gmail.com

    ReplyDelete
  28. boleh email kat sama harga borong dan harga jualan sekali. ke aqifdannyumie@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Salam..boleh tolong emailkan saya harga borong ke
    hadi_mlm@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. SLM,saya berminat dengan biskut raya ni...boleh email saya harga borong.kalau penghantaran guna courier service ok kh? email saya shazrieamani@gmail.com

    ReplyDelete
  31. sy berminat nk jd dropshit bly cl sy 0196188717

    ReplyDelete
  32. email saya harga borong Campur per kotak ... fazilakashah@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. email saya harga borong nesa_nee@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. salam..bleh x emelkan harga borong untuk semua jenis kueh. terima kasih.
    shamontina@gmail.com
    0194246730 - sha

    ReplyDelete
  35. assalam...kalu beli 10 bekas adakah dpr harga borong...tq

    ReplyDelete
  36. Asslm..tlg email hrga borong & kuantiti.. najd7552@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum nak tanya tempahan masih dibuka? Saya nak tempah biskut sampan untuk 24 bekas. jika boleh text email dkt nursalwanaawaluddin@ymail.com

    ReplyDelete
  38. As Salam... saya nak jadi pengedar... boleh bagi info. thanks.

    suzlenaj@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Assalam. Bole email harga borong kat cikutimon@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Assalam. Bole email harga borong kat cikutimon@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Emel harga borong di mars.avici@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Emel harga borong di mars.avici@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Email hrga borong
    Sitiasiah962@gmail.com

    ReplyDelete
  44. tolong emailkan harga borong ke noissettes@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Tlg email harga borong ke info2mediart@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  46. ade jual sample kuih raye x?

    ReplyDelete
  47. Assalam tlg emil ke napens1212@gmail.com ..tq

    ReplyDelete
  48. Salam, boleh emelkan pd sy harga borong semua jenis biskut? ni emel sy qayra6184@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Emelkan harga borong anie_wardah@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. Emelkan harga borong cikonets@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Emelkan harga borong cikonets@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Salam boleh emelkan harga borong tak.. Terima kasih.. norfairuzramli@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Salam..nk jd agent cmna yer..klu beli borong cmna yer...tq..nie email sy introducemyworld@gmail.com

    ReplyDelete
  54. salam.. tolong emailkan ke ida_apz@yahoo.co.uk
    thanks..

    ReplyDelete
  55. salam tolong email harga agen. exa_gr8@yahoo.com
    mcamna nak jd agen ye.

    ReplyDelete
  56. Emailkan harga borong wanvees@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  57. Email saya utk borong inayusoff@yahoo.com or watsapp 0192093446

    ReplyDelete
  58. sy nak jadi pemborong/pengedar wasap sy 0176670748

    ReplyDelete
  59. sy nak jadi pemborong/pengedar wasap sy 0176670748

    ReplyDelete
  60. Assalamualaikum, saya berminat nak jadi agen dropship. Boleh WA saya di 01137919535. Wasalam.

    ReplyDelete
  61. Harga borong nak ..tolong email saya liaarsat@gmail.com atau whatsapp saya 013 2111668

    ReplyDelete
  62. Harga borong nak ..tolong email saya liaarsat@gmail.com atau whatsapp saya 013 2111668

    ReplyDelete
  63. Tolong email harga borong kpd saya azahas1965@gmailcom

    ReplyDelete
  64. Tolong email harga borong kpd saya azahas1965@gmailcom

    ReplyDelete
  65. emailkan harga borong kpd sy please... sukahatiaqua@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Tlg email harga borong ke siewing@hotmail.com

    ReplyDelete
  67. emailkan harga borong atau syarat menjadi pengedar ke hasnanyunus@gmail.com

    ReplyDelete
  68. emailkan harga borong atau syarat menjadi pengedar ke hasnanyunus@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Salam...boleh emailkan harga borong ke email ctmunawarah77@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Email harga borong ke lyranyra@gmail.com

    ReplyDelete
  71. email sy utk borong
    arissa.amanda@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  72. email sy utk borong
    arissa.amanda@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  73. email sy utk borong
    arissa.amanda@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  74. email sy utk borong
    arissa.amanda@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  75. Email harga borong.. Emmaruzaimah@ yahoo.com

    ReplyDelete
  76. Email harga borong.. Emmaruzaimah@ yahoo.com

    ReplyDelete
  77. salam, tolong email harga borong yer di nurasidangadiman@gmail.com

    ReplyDelete
  78. salam,tolong email harga borong ye.mohd_nazir86@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. salam,tolong email harga borong ye.mohd_nazir86@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. tolong email kan saya harga borong. matrioscha@gmail.com

    ReplyDelete
  81. tolong email kan saya harga borong. matrioscha@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Amat2 berminat....
    sila email harga borong kpd saya.
    sugie99@yahoo.com.
    tq

    ReplyDelete
  83. Amat2 berminat....
    sila email harga borong kpd saya.
    sugie99@yahoo.com.
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Kepada yg telah memberikankan emel di sini, senarai harga borong telah pun di emel. sila semak emel anda. Terima kasih. Tempahan masih dibuka, cepat sebelum terlambat

      Delete
  84. saya amat berminat untuk beli borong.. boleh wassap saya 0132347515 atau e-mail ke milo_ice_susu@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Kepada yg telah memberikankan emel di sini, senarai harga borong telah pun di emel. sila semak emel anda. Terima kasih. Tempahan masih dibuka, cepat sebelum terlambat

      Delete
  85. Salam. Kepada yg telah memberikankan emel di sini, senarai harga borong telah pun di emel. sila semak emel anda. Terima kasih. Tempahan masih dibuka, cepat sebelum terlambat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tlg e-mail harga borong zulfryonan@yahoo.com

      Delete
    2. boleh order lagi ke? emel kat saya juga ya mazia@klccconventioncentre.com tq

      Delete
    3. boleh order lagi ke? emel kat saya juga ya mazia@klccconventioncentre.com tq

      Delete
  86. Salam..amat berminat untuk menjadi agent..whatsapp.di 0137067271..terimakasih

    ReplyDelete
  87. Assalam..tlong emel or whasup hrga borong
    farazila7983@gmail.com
    0133837983

    ReplyDelete
  88. As Salam tuan, minta emelkan harga borong sedikit dan banyak ke: mhazim2blog@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Assalammualaikum, mohon emelkan atau whatsapp kan kepada saya details pembelian borong ke hepizah.kimin@yahoo.com atau no hp 0169212117

    ReplyDelete
  90. Assalammualaikum, mohon emelkan atau whatsapp kan kepada saya details pembelian borong ke NURUL...nurullatifah82@gmail.com no hp 0166421722

    ReplyDelete
  91. Tolong email harga borong ke aslam_biz@yahoo.com.. terima kasih

    ReplyDelete
  92. Salam..sy nk tau details hrga borong..bleh tlg emailkan pd sy..nurulasniza55@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Salam. boleh tolong emailkan harga borong kepada saya ?
    terima kasih...

    nabilah.haidy@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Bole emailkn harga borong faizkamaruzzaman@yahoo com

    ReplyDelete
  95. Salam. Boleh tolong emailkan hrga borong ke yusliyana.yusoff@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  96. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  97. Salam sis..sy berminat..bole emailkan dkt sy.. ecahayib23@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Salam..email hg biskut utk borong dan runcit ke rosageeha@gmail.com

    ReplyDelete
  99. Salam..email hg biskut utk borong dan runcit ke rosageeha@gmail.com

    ReplyDelete
  100. Salam..email hg biskut utk borong dan runcit ke cikgu77wan@gmail.com

    ReplyDelete

  101. I like your blog, search a amazing Bed Sheets, You definitely inspired me.

    ReplyDelete

  102. I like your blog, search a amazing Bed Sheets, You definitely inspired me.

    ReplyDelete
  103. salam..saya berminat utu menjadi ejen.. minta emel harga borong ke zeyharamli@gmail.com

    ReplyDelete
  104. Salam. Nak minta harga borong ke jazzliciousenterprise@gmail.con

    ReplyDelete
  105. Salam...Saya berminat untuk jd egen, boleh email kan harga borong ke eyla_4651@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  106. Hi
    Boleh tak saya dapatkan senarai nama biskut dan harga borong setiap satu (dan berapa keping setiap balang)?

    ReplyDelete
  107. Hi..sila emailkan harga borong..
    bizmoharejab@gmail.com

    ReplyDelete
  108. Hi..sila emailkan harga borong..
    bizmoharejab@gmail.com

    ReplyDelete
  109. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  110. Assalamualaikum sis..boleh email kn harga borong x..tq sis..vivieyviolet@gmail.com

    ReplyDelete
  111. email pd sy abdfattahbinmamat@gmail.com

    ReplyDelete
  112. Salam.

    Boleh email saya harga borong.
    syafjmg@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Salam, boleh email harga borong eis81@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. Salam, boleh email harga borong eis81@yahoo.com

    ReplyDelete
  115. salam..boleh email harga borong kt sy?
    anischya@gmail.com

    ReplyDelete
  116. Assalam boleh emailkan harga borong.
    sshaadah.donefood@gmail.com .terima kasih.

    ReplyDelete
  117. salam. boleh emailkan harga borong pd sy?
    farhana3891@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  118. Salam, boleh emailkan harga borong pd sy?
    zlnazif_93@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  119. Salam, boleh email harga borong? zaraa_khaja@yahoo.com

    ReplyDelete
  120. Salam..emailkan harga boring dgn saya..
    noramiranadjwa93@gmail.com

    ReplyDelete
  121. Salam..emailkan harga boring dgn saya..
    noramiranadjwa93@gmail.com

    ReplyDelete
  122. pm saya harga utk borong
    nurulemy83@gmail.com

    ReplyDelete
  123. Pm saya harga borong..
    nasfira3@yahoo.com.my
    Wassup 0182220746

    ReplyDelete
  124. Pm saya harga borong..
    nasfira3@yahoo.com.my
    Wassup 0182220746

    ReplyDelete
  125. Salam, PM saya harga borong
    joharihassan2740@yahoo.com
    0133071028 tq.

    ReplyDelete
  126. shafinaz_my26@yahoo.com. hp 011-27550265 nak minta harga borong

    ReplyDelete
  127. shafinaz_my26@yahoo.com. hp 011-27550265 nak minta harga borong

    ReplyDelete
  128. Salam...Saya berminat untuk jd egen, boleh email kan harga borong ke gazel_lie@yahoo.com

    ReplyDelete
  129. Tlg w.app atau emailkan harga borong 0102587452 msnnas@gmail.com

    ReplyDelete
  130. Salam...Saya berminat untuk jd egen, boleh email kan harga borong ke bintaraimpian@gmail.com

    ReplyDelete
  131. Salam...Saya berminat untuk jd egen, boleh email kan harga borong ke bintaraimpian@gmail.com

    ReplyDelete
  132. Tlng w.app atau e-mel kn harga borong 019-2282198 hazemannik@gmail.com

    ReplyDelete
  133. Assalamualaikum.. Boleh emelkan sy senarai harga borong kuih raya… t.kasih… nufarana@gmail.com

    ReplyDelete
  134. Assalamualaikum.. Boleh emelkan sy senarai harga borong kuih raya… t.kasih… nufarana@gmail.com

    ReplyDelete
  135. Assalam, mohon email kan senarai harga borong kuih raya 2016 ke rohaidahbintiramli@gmail.com Terima kasih.

    ReplyDelete
  136. Salam,
    boleh tolong emailkan harga borong ke saya
    mohdhairi03@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. Assalamualaikum, saya berminat nak jd agen atau dropship. Sila emailkan pd
    saxeenaz@gmail.com. terima kasihhhh

    ReplyDelete
  138. Assalamualaikum, saya berminat nak jd agen atau dropship. Sila emailkan pd
    saxeenaz@gmail.com. terima kasihhhh

    ReplyDelete
  139. Salam,
    boleh tolong emailkan harga borong ke saya
    mohdhairi03@yahoo.com

    ReplyDelete
  140. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  141. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  142. salam.. tolong emailkan harga borong kt sy.. emel cikwan1991@gmail.com

    ReplyDelete
  143. Salam. Tolong emel harga borong kat saya. jalilah8874@gmail.con

    ReplyDelete
  144. Salam. Tolong emel harga borong kat saya. jalilah8874@gmail.con

    ReplyDelete
  145. salam, tolong emelkan harga borong ke laser1surgery@gmail.com

    ReplyDelete
  146. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  147. Salam, nak minta list harga borong boleh?

    ReplyDelete
  148. Sy minat nk beli borong..tlg emailkan senarai harga dan kuantiti utk borong mykekasihmart@gmail.com

    ReplyDelete
  149. Salam. Boleh emailkan harga borong? Email ke : leia.azzahra@gmail.com

    ReplyDelete
  150. Salam. Boleh emailkan harga borong? Email ke : leia.azzahra@gmail.com

    ReplyDelete
  151. Assalam,
    boleh e-mailkan quotation harga borong? e-mail ke : salina.ina38@yahoo.com

    ReplyDelete
  152. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  153. Kapit inti coklat dan kacang masih ada? Kalau beli borong berapa? Email ke leia.azzahra@gmail.com / whatsapp 01121142017

    ReplyDelete
  154. Kapit inti coklat dan kacang masih ada? Kalau beli borong berapa? Email ke leia.azzahra@gmail.com / whatsapp 01121142017

    ReplyDelete
  155. Salam.
    Masih blh order x kuih2 raya ni? Emel pd sy harga borong ke maslinaazizan@gmail.com. tqsm

    ReplyDelete
  156. Salam.
    Masih blh order x kuih2 raya ni? Emel pd sy harga borong ke maslinaazizan@gmail.com. tqsm

    ReplyDelete
  157. Mohon email saya harga borong bintang7.suraya@yahoo.com

    ReplyDelete
  158. Mohon email saya harga borong bintang7.suraya@yahoo.com

    ReplyDelete
  159. Mohon email saya harga borong bintang7.suraya@yahoo.com

    ReplyDelete
  160. emel harga borong
    ent.rozen@yahoo.com

    ReplyDelete
  161. Assalamualaikum,

    Boleh tlg emailkan harga borong utk semua jenis kuih atau biskut ? sy sedang mencari supplier utk beberapa tempat.

    email: schahashim@yahoo.com

    Thanks.

    ReplyDelete
  162. Assalamualaikum..Agent cookies raya diperlukan..berminat wasup 012-2747791

    ReplyDelete
  163. agent pemborong kuih raya 2017 diperlukan pm segera 010 9159860

    ReplyDelete
  164. Salam ukhwah...mohon emel/whatsapp kepada saya senarai jenis biskut raya yg available, senarai harga ejen dan senarai harga pelanggan. Mohon juga emel/whatsapp panduan untuk sy mendaftar sebagai ejen/pengedar dengan kadar segera. Terima kasih

    Nama: Azri
    Contact No: 0193476698
    Emel: azriezainuddin@gmail.com

    ReplyDelete
  165. Salam ukhwah...mohon emel/whatsapp kepada saya senarai jenis biskut raya yg available, senarai harga ejen dan senarai harga pelanggan. Mohon juga emel/whatsapp panduan untuk sy mendaftar sebagai ejen/pengedar dengan kadar segera. Terima kasih

    Nama: Azri
    Contact No./Whatsapp: 0193476698
    Emel: azriezainuddin@gmail.com

    ReplyDelete

Copyright to UMISOFIA HOME FURNISHING
Designed by UMIESUEstudio 2015